FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Csabai Garabonciás Napok

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

25. alkalommal rendezik meg a Csabai Garabonciás Napokat 2016. október 9-14. között. Békéscsaba városának hosszú évek óta legkedveltebb és leglátogatottabb középiskolás diákrendezvénye a Csabai Garabonciás Napok rendezvénysorozat. Szuper programokkal és meglepetésekkel készülnek, hogy az idei, jubileumi rendezvényt igazán emlékezetessé tegyék.

25 éves Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvénye! Az 1992 óta megrendezésre kerülő több napos diákfiesztán - évről évre - fiatalok ezrei vesznek részt óriási lelkesedéssel. A rendezvény keretein belül megrendezésre kerülő programok a város szinte minden pontján zajlanak. Oktatási és kulturális színtereken, Békéscsaba közterein, főterén. A programsorozat minden alkalommal 5 napon keresztül tart. Ezeken a napokon már reggeltől kezdődnek a pogramok. Délutánonként és esténként ingyenes előadásokon, könnyűzenei koncerteken, szabadegyetemen, előadói esteken és kampányprogramokon vehetnek részt a diákok. A Csabai Garabonciás Napokon versenyek, vetélkedők is zajlanak. A diákok több változatos kategóriában mérik össze tudásukat, ezek elsősorban egyéni szereplésen alapulnak, de vannak közöttük csapatversenyek is. A versenykategóriák zömében klasszikus művészeti ágakat ölelnek fel, ám akadnak extrém, ügyességi és sportvetélkedők is. A rendezvény központi eleme a diákpolgármester választás és az azt megelőző választási kampány. A középiskolások 5 teljes napon át felforgatják a várost és igazi választási hangulatot varázsolnak Békéscsabára.

Forrás és további részletek:

http://www.garabonciasnapok.hu/

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 27. kedd, 18:41  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Önkormányzati tisztségeket kapnak a háromszéki ifjak

„Száz fiatalt az önkormányzatokba” címmel hirdetett jelöltválasztó programot a Háromszéki Ifjúsági Tanács a HÁRIT, jelentette be Grüman Róbert. A háromszéki magyar ifjúsági egyesületeket tömörítő szervezet elnöke szerint abban állapodtak meg Tamás Sándor Kovászna megyei RMDSZ elnökkel, hogy 2012-ben az szövetség önkormányzati listájának biztos befutó helyeire kerül településenként legalább egy fiatal. 
Bővebben...