FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Múzeum, mint turisztikai termék II.

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Magyar TDM Szövetség, a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület, a Magyar Vidéki Múzeumok Szövetsége és a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum workshopot szervez a megyei hatókörű városi múzeumok, a városi múzeumok és szakmúzeumok munkatársai, valamint a TDM-ek munkatársai számára.

Időpont: 2016. november 9. (szerda)
Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, Korona tér 1.

Program

10:00 – 10:30
Múzeumi és turisztikai területek együttműködéséről
Köszöntők: Semsei Sándor (Magyar TDM Szövetség), Mártonné Máthé Kinga (Magyar Turisztikai Ügynökség), Deme Péter (Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület), Kaján Imre (Magyar Vidéki Múzeumok Szövetsége), Kiss Imre (MKVM)

10:30 – 10:50
Kvíz-játék a belföldi turisztikai és a múzeumi látogatói adatokról (moderátor: Németh Szandra és Velle-Varga Orsolya, MKVM)

10:50 – 11:10
Milyen kulturális programokat választanak a belföldi turisták? (Mártonné Máthé Kinga, igazgató, Magyar Turisztikai Ügynökség)

11:10 – 11:40
Hogyan működhet együtt a TDM és a múzeum? (Nagy Júlia, TDM menedzser, ügyvezető, MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. és Pusztai Tamás, igazgató, Herman Ottó Múzeum, Miskolc)

11:40 – 12:00
Hogyan érhetik el a múzeumok a turistát? Esettanulmány a közös termékfejlesztésről (Bay Judit, létesítményvezető, L’Huillier-Coburg)

12:00 – 13:00
Beszélgetés az együttműködés tapasztalatairól és lehetőségeiről

13:00 – 14:00
Ebédszünet

14:00 – 16:00
Magyar Turisztikai Ügynökség alternatív városi sétája nyomozós játékkal egybekötve (A programon legfeljebb 40 fő vehet részt az előzetes regisztráció sorrendjében.)

Regisztráció

Érdeklődni 2016.11.04-ig  az alábbi elérhetőségeken lehet Németh Szandránál: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. 1/375-6249 (108-as mellék)
A szervezők javasolják a jelentkezőknek, hogy a helyi múzeumok dolgozói és a TDM-ek munkatársai közösen jelentkezzenek programra.

TDM-ek listáját itt találja, illetve elérhető a TDM Szövetség honlapján.

Ebédelésre a közeli Csalánosi Csárdában (1033 Budapest, Hídfő u. 16.) lesz lehetőség kétféle menüválasztékkal (Menü1: Húsleves gazdagon, Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúsággal; Menü2: Póréhagyma krémleves, Rántott cukkini kukoricás rizzsel, tartármártással) 1200 Forintos áron, önköltséges formában. Az étteremben csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Jelentkezési lap

Kérjük, segítse a workshop előkészítését egy rövid online kérdőív kitöltésével!

Módosítás dátuma: 2016. október 17. hétfő, 12:06  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A HVG cikke a a kormány ifjúságpolitikai keretprogramjáról

Cimbora és E-bigél: emberebb és magyarabb ifjakat faragna a kormány

Elkészült a kormány ifjúságpolitikai keretprogramja. Eszerint okostelefonokra készült alkalmazásokkal, vírusfilmekkel vennék rá a fiatalokat az aktívabb politikai részvételre. Felélénkítenék a cserkészmozgalmat, Élő Könyvtár program segítségével ismertetnék meg a fiatalokat a hátrányos helyzetű csoportokkal, valamint újraélesztenék a ’70-es, ’80-as években népszerű Cimbora című ifjúsági műsort és a "hátizsákos turizmust".
Bővebben...