FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Rend a lelke mindennek

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Csányi Andrea „professzionális rendteremtő”

Rendet tartani gyerek, gyerekek mellett, ennek évről évre más a nehézsége. Van hogy az újszülött melletti kialvatlanság miatti fáradtság; van, hogy a mindent szanaszét pakoló, szekrényeket másodpercek miatt kiürítő gyermek; van, hogy már a kamasz gyerekeinkkel való együttműködés nehézségei vagy a munkánk és a háztartás összeegyeztetésének problémái miatt haladja meg a képességeinket. Mégis tudatos, jól kigondolt rendszert vinni ebbe a mindennapos tevékenységbe a javunkra válhat a rendteremtésben. Munkájában ezt a tudatosságot veszi górcső alá előadónk, aki családoknak segít gyakorlatiasan átgondolni a mit, mikor, hogyan, mit hová kérdéseket.
A találkozó ingyenes.

Helyszín: Dokumentumtár és Információs Központ, 1153 Budapest Bocskai u. 74-78.


2016. október 19. szerda 18 óra

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 06-70-362-26-23

Módosítás dátuma: 2016. október 18. kedd, 14:24  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Megalakult az IKSZ XIII. kerületi alapszervezete

 

Az IKSZ "Szólj bele a közéletbe!" országos kampánya keretében 2011. július 15-én megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség  XIII. kerületi alapszervezete. Az alakuló ülésen részt vett Azbej Tristan Közép-Magyarországi Régióért felelős alelnök és Kovács Péter szervezetépítésért felelős alelnök is.

Miután az alelnökök ismertették a megalakuláshoz szükséges tudnivalókat és felvázolták az IKSZ felépítését az új tagoknak, a résztvevők Bordács Bálint elnökjelölt beszédét hallgathatták meg, melyben ismertette a  XIII. kerülettel kapcsolatos jövőbeli terveit, az összefogás fontosságát, majd átadta a szót Nyitrai Zoltán és Kiss Zsófia alelnökjelölteknek, illetve Izsó Borbála titkárjelöltnek. Miután a tagok meghallgatták a jelöltek bemutatkozását, következő programpontként a szavazás következett. Egyhangú szavazással a XIII. kerületi IKSZ elnöke Bordács Bálint lett. A résztvevők alelnöknek választották Nyitrai Zoltánt és Kiss Zsófiát, az alapszervezet titkára pedig Izsó Borbála  lett. Ezután az este jókedvű beszélgetéssel, politizálással folytatódott.