FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Müpa Kultúr Kültér

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Jég – Zene – Élmény

Minden tekintetben.

Új minőségben élhetik át látogatóink a téli élményeket a december 4-én megnyíló Müpa Kultúr Kültéren, ahol a Müpa Hangjáték, egy valódi jégpálya és a mellette levő sátorban színvonalas programok várják a közönséget. 

A Müpa Sátorban gyermekműsorok, könnyűzenei koncertek, látványos újcirkuszi előadások fogadják az ide érkezőket, akik nemcsak a produkciókat nézhetik meg, hanem igazi téli örömöknek hódolhatnak: forralt bort kortyolhatnak, illetve a Müpa Rádió zenéire akár korcsolyázhatnak is.

A jégpályát az előadásainkra szóló jeggyel ingyenesen használhatják. A sok gyermekprogram lehetővé teszi, hogy az egész család tartalmasan töltse el idejét a Müpa Kultúr Kültéren.

December 4-étől 23-áig az előcsarnokban újra kipróbálhatják a nagy sikerű Müpa Hangjátékot is, amely már egy éve szórakoztatja a közönséget. Az interaktív zenedoboz repertoárja új dallamokkal várja a kíváncsiakat.

Az élményeket január 6-áig élvezhetik a Müpába látogatók.

Forrás: https://www.mupa.hu/programok/kultur-kulter?utm_source=altalanos_hirlevel&utm_medium=email&utm_content=button&utm_campaign=kultur_kulter

Módosítás dátuma: 2016. december 01. csütörtök, 18:13  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés