FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Mindennapi hagyományaink

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A rendezvények feltöltése és a pályázatok már lehetséges a www.kulturhazak.hu oldalon.

A Magyar Népművelők Egyesülete 2017. február 10-11-12-én rendezi meg a Kultúrházak éjjel - nappal rendezvénysorozatát. A tizennegyedik alkalommal megszervezett akció elsődleges célja az, hogy a közművelődési intézmények, függetlenül azok fenntartóitól, az ország figyelmének középpontjába kerüljenek.

Mint minden évben, az idén is egy-egy téma köré csoportosítjuk a figyelemfelhívó kommunikációnkat. Az idén a „Mindennapi hagyományaink” mottót választottuk az akció legfőbb gondolatának. Utalunk ezzel arra, hogy a kultúrházak tevékenységükkel nagyon fontos szerepet játszanak a hagyományőrzésben és abban, hogy új hagyományok teremtődjenek a közösségek aktív részvételével.

Az akcióban való részvételre hívunk és várunk minden közművelődési intézményt és közösségi színteret függetlenül attól, hogy azt ki tartja fent. A programban mindenki részt vehet: önkormányzati intézmény, civil közösségi ház, alkotóház, közösségi színtér, magyar ház, stb.

Várjuk mindenki jelentkezését, aki február 10 és 12. között szeretné felhívni munkájára a közvélemény figyelmét. Csatlakozni lehet a már meglévő, erre az időre tervezett rendezvénnyel, akcióval, de új, kimondottan erre az alkalomra megszervezett eseménnyel is. Külön örülünk annak, ha a megvalósított programok kapcsolódnak ez évi jelmondatunkhoz.

Jelentkezni lehet a kulturhazak.hu internetes portálon történő regisztrációval, és rendezvény feltöltéssel január 9-e és február 6-a között.

A programhoz kapcsolódóan pályázatokat is hirdetünk, amelyek a következőek lesznek:

  • Innovációs pályázat – olyan szakmai fejlesztések leírását várjuk, amelyek a hagyományőrzést és hagyomány teremtést tűzték ki célul.
  • Fotópályázat – olyan fotók beküldését várjuk, amelyek művészi színvonalon illusztrálják a művelődési intézmények munkáját.
  • Plakátpályázat – olyan plakátot terveinek beküldését várjuk, amelyek a kultúrházak, kulturális célú szervezetek 2016. évi rendezvényeihez készültek.

A pályázati felhívások a következő címen érhetőek el: www.kulturhazak.hu/palyazatok-2017

A regisztrált intézmények tevékenységét média megjelenésekkel és országos marketinggel támogatjuk. A rendezvénysorozat „arcának” feladatát Novák Péter, az ismert színész, zenész vállalta magára.

Az idén először az arculati elemeket tartalmazó reklámeszközök készítésére is van mód. A regisztráló intézmények az akció logóját tartalmazó nagyméretű molinót kapnak programjaik népszerűsítéséhez. A molinók a regisztrációk sorrendjében kerülnek postázásra. Érdemes időben regisztrálni, hiszen a molinók száma véges.

További információ kérhető az akció koordinátorától: Gábor Klára 30 4389158

 

Támogatóink:

 

Együttműködő partnerek:

Módosítás dátuma: 2017. január 18. szerda, 21:39  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés