FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Kedves Gyüttmentek, zöldszívű önként segítők, világszépítők, ötlethozók és megvalósítók!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Kapcsolódási lehetőséget nyújtunk nektek a fesztivál szervezésében! Segítsetek, hogy együtt tudjuk létrehozni az ország legnagyobb, legmenőbb és legfelemelőbb gyüttment találkozóját!

A szervezőcsapatban szinte mindenki önkéntes, rengeteg energiát ölve munkaidő után (vagy épp helyett) abba, hogy gyorsuljanak idehaza egy jobb, szebb, élhetőbb, boldogabb világ felépítésére irányuló folyamatok. Ha szeretnél Te is ebbe a csapatba tartozni, és egy olyan helyen kifejteni önkéntes energiáidat, ahol azok biztosan és sokszorosan hasznosulnak, akkor jelentkezz be hozzánk. Mit tudunk adni? Egy szuper jó csapatot, világmegváltó, inspiráló környezetet, egy most alakuló baráti közösséget, ahol egymástól tanulunk, egymást erősítjük, segítjük.

Ha az alábbi munkakörök közül egyikhez sem értesz, akkor is bátran jelentkezz be, mert biztosan fogsz tudni segíteni. Ám vannak feladatkörök, amikben már biztosan tudjuk, hogy azonnal jól jönne a segítség:
- tapasztalt vágó önkéntes (géppel, szoftverrel - Adobe Premiere ismerete előny)
- webmester
- olyan kommunikációs önkéntes, aki tapasztalt, be tud segíteni egy összefüggő kommunikációs kampány szervezésének, lebonyolításának, koordinálásának bármely szakaszában
- egy PR-ban jártas, tapasztalt önkéntes, akinek feladata PR tevékenység folytatása volna, vagy kapcsolattartás egy esetlegesen bedolgozó PR céggel. Az se baj, ha újságírói tapasztalata is van.
Várunk még:
- szövegírói vénával megáldott szójátszókat
- sokrétűen bevethető önkénteseket programszervezni, levelezni
- sütni, főzni tudó gasztrohősöket
- ügyes, eszes, erős ezermestereket
- helyszín-dekoratőröket, művészeket, akik szívesen alkotnak természetes anyagokkal, élő növényekkel

Ha valamelyikben magadra, vagy valamelyik ismerősödre ismersz, jelentkezz be hozzánk! Ha esetleg máshoz értesz, akkor is. :)

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Illetve nagyon köszönjük, ha megosztod ezt a felhívást
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés