FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A könyvtárak jogszabályi környezete - K 1.0 műhelynap

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A Könyvtári Intézet A könyvtárak jogszabályi környezete címmel K 1.0 szakmai műhelynapot tart 2018. február 13-án 10 órától az Országos Széchényi Könyvtárban (1827 Budapest Budavári Palota F ép., VI. emelet, Díszterem), amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Program:

9.30 – 10.00: Regisztráció
10.00 – 10.10: Köszöntő
10.10 – 11.00: Dr. Kenyéri Katalin, EMMI Közgyűjteményi Főosztály Könyvtári és Levéltári Osztály, közigazgatási tanácsadó, könyvtári és jogi szakreferens
Téma: A könyvtárakat érintő jogszabályi változások
11.00 – 12.00: Konzultáció, kérdések megválaszolása

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület az alábbi linken érhető el: https://goo.gl/forms/XW5L7KAmOySb74Bb2

Kérjük, amennyiben teheti, kérdéseit előzetesen küldje el számunkra a következő e-mail címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A jelentkezés és a kérdések beküldésének határideje 2018. február 11. (vasárnap)

http://ki.oszk.hu/content/k-nyvt-rak-jogszab-lyi-k-rnyezete-k-10-m-helynap

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Az origo cikke a Nemzeti Ifjúsági Tanácsról
Jövőképre, trendi vidéki életre, munkára és jó projektmenedzserekre van szükségük a magyar fiataloknak - mondják azok az ifjúsági szervezetek, amelyek a jövőben tanácsokkal segítik a kormányt, hogy jól döntsenek a fiatalokat érintő kérdésekben. A megkérdezett szervezeteknek nincs egyetlen konkrét ötletük sem, és többen is vannak, akik csak maguknak remélnek plusztámogatást az új együttműködéstől. Pedig lenne mit behozni, míg Európában mindenhol eurómilliókat költenek az ifjúságra, a magyar programokat nem is tartják számon.
Bővebben...