FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Hang-test-tér-kép tábor – elindult a jelentkezés

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

A világ a számunkra hangokból, térben mozgó vagy álló testekből, képekből
áll. Sokféle a hang, a test, a tér, és így a belőlük létrejövő kép. Hogy
milyen a mi világunk? Az ott lévőké majd megfogalmazódik hangban, testben
a térben és a képekben. Gyere, alkosd meg velünk a közös világunkat!
Mikor? Augusztus 16-19-ig.
Hol? A kunbábonyi Közösségi Házban, melyet kifejezetten erre a célra (bentlakásos képzések) alakítottak ki: hatalmas kert, nagy terek, a madárcsicsergést leszámítva csend és nyugalom – a lehető legideálisabb helyszín a közös alkotáshoz.
Mi ez? Sok játék, sok színház, 4 nap, 4 oktató, Kis-kunság, nagy kaland! Szállás 4-5 ágyas szobákban, napi háromszori étkezés meleg ebéddel és vacsorával. A Közösségi Ház ebben az időszakban csak a mi rendelkezésünkre áll.
Mennyiért? A tábor ára 29.000 Ft, amely az útiköltséget is tartalmazza!
Jelentkezéseket korlátozott számban (25 fő) tudunk fogadni.
Érdeklődöm

Letettük kézjegyünket

Jöttünk, láttunk, főztünk! A leglátványosabb főzet díjat nyerte az Identitás Színházi Műhely csapata szombaton a Pestújhelyi Napok főzőversenyén, s elfogultság nélkül állíthatjuk: megérdemelten. A sikerből minden oktató kivette a részét: a zsűri kezében megállt a kanál, amikor Györke Tímea színpadi mozgástanár Benkovics Sándordrámatanár vállára fekve, majd onnan ide-oda gurulva ismertette a menüt, s kívánt jó étvágyat.  A jó ebédhez a Trupp Színház szolgáltatta a zenei élményt: Kocsis Nándoralkotótársait Józsa Tamás kreatív zene oktató kísérte gitáron. S hogy a nagyközönség minden érzékszervére hatással legyünk, a vállalkozó kedvűek kezét színes festékkel mázoltuk be, hogy kézlenyomatukat az utókorra hagyhassák.  Az időjárás ugyan nem volt túl kegyes hozzánk, de mi álltuk a sarat.
Fényképek

Ősszel induló képzéseink

Színházi játszóház (30 órás képzés): Játékos ismerkedés a színpadi alkotás világával, különösen ajánlott a 12-15 éves korosztálynak.
Képességfejlesztés a dráma, a színház, az előadó-művészet eszközeivel (3 féléves, összesen 230 órás képzés): Ha szeretnéd fejleszteni a beszédkészségedet, a mozgáskultúrádat, ha szereted a színpadi előadások világát, ha jobban szeretnéd érteni magad és az embereket, vagy csak hasznosan szeretnéd eltölteni a szabadidődet, érdeklődj, jelentkezz! Korosztályonként külön csoportok (13-16 évesek, 17-23 évesek), a sikeres vizsgák után a képzés elvégzéséről tanúsítványt adunk. A jelentkezőket motivációs beszélgetésre hívjuk.

 

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Sikeresen zárult a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Program
Ünnepélyes keretek között került sor a 2011. évi Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Program gyakorlatzáró rendezvényére és a program elvégzését igazoló dokumentumok átadására az Országházban. Az eseményen Rétvári Bence, a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára, Biró Marcell közigazgatási államtitkár és Kiss Norbert, a Nemzeti Közigazgatási Intézet főigazgatója köszöntötte az ösztöndíjasokat.
Bővebben...