FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Indul az IKSZ Néptáncműhely!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

 Botos, csárdás, szapora, fülbemászó muzsika Hencidától Boncidáig… – szeptembertől várja az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Néptáncműhely a táncolni, mozogni vágyó fiatalokat! 2011. szeptember 22. –től minden második csütörtök este 6h-tól az Aranytíz Kultúrház hangulatos próbaterme (Budapest, V. ker., Arany János utca 10. http://www.aranytiz.hu/images/terem-csepp1.jpg) ad otthont az IKSZ újdonsült táncegyüttesének.

A próbák alatt nemcsak az egészségünket tartjuk formában, de alkalomról-alkalomra betekintést nyerhetünk a Kárpát-medence páratlan zene és tánchagyományaiba határon innen és túl: frissítő tréning, táncoktatás és érdekességek az adott tájegységről, daltanulás és egy új koreográfia várják a táncos lábú érdeklődőket, kezdőket és haladókat egyaránt!

Íme, egy kis ízelítő az IKSZ nyári táborából:http://helyzet.tv/index.php?mod=video&id=403

A próbák során két fiatal, de annál tapasztaltabb hivatásos táncos lesz segítségünkre, célunk, hogy az elsajátított forgásokat, csapásokat mihamarabb egy IKSZ-es rendezvényen is bemutathassuk a közönségnek és csapatunk a későbbiekben szakmai fórumon is megméretesse magát.

A műhelymunka mellett szeretnénk ősztől rendszeresen táncházakba is ellátogatni, hogy a megtanult fortélyokat élő népzene mellett, szabadon táncoljuk, és vidám perceket tölthessünk el egymás társaságában.

A részvételi díj havonta 1200 Ft, IKSZ-es tagkártyával rendelkezőknek 900 Ft.

Érdeklődni Lévai-Nagy Karolinánál a 06/30-562-8852 –es telefonszámon lehet.

Várunk mindenkit szeretettel!

„Dicsérjétek őt dobbal és tánccal, dicsérjétek őt hegedűkkel…” Zsolt 150,4

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 17. szombat, 14:35  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés