FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Éber Tibort születésnapi köszöntésével egybekötött könyvbemutat

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Rákóczi Szövetség és a Magyar Írószövetség meghívja Önt   É B E R T  T I B O R író 85. születésnapja alkalmából, a Rákóczi Klub keretében  rendezett, könyvbemutatóval egybekötött szerzői estjére, amelyre 2011. október 5-én17 órakor a Magyarok Háza nagytermében (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) kerül sor.

 

 

Ébert  Tibor író a Rákóczi Szövetség alapító tagja, korábban választmányi és elnökségi tagja, az Esterházy János Emlékbizottság spiritus rektora, a Magyar Írószövetségtagja, a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje és tisztikeresztje kitüntetések tulajdonosa, Bartók- és Péterfi-díjas, Esterházy- és Pozsony-emlékérmek birtokosa. Születésnapján az életében nagy szerepet játszó két szervezet vezetői köszöntik őt és bemutatják legújabb könyvét.

 

 

Közreműködnek:       Barbinek Péter Jászai-díjas színművész

                                    Mézes vonósnégyes

 

 

 

Szeretettel várjuk!

 

(Ébert Tíbor új könyve a helyszínen megvásárolható!)

 

 

Bp., 2011. szeptember 27.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 29. csütörtök, 08:44  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

ÚJ NEMZEDÉK KÖZÖSSÉGI TÉR ZALAEGERSZEGEN

Az Új Nemzedék a nemzeti ifjúságpolitika szakmai-szolgáltató háttérintézményeként működik. Tevékenységünket a fiatalok igényeihez igazított új, innovatív stílusban népszerűsítjük és tesszük elérhetővé. Az Közösségi Tér elsősorban fiataloknak ad ingyen teret ahhoz, hogy szabadidejüket töltsék itt, programokban vegyenek részt akár napi, heti vagy havi rendszerességgel.

Kapacitásunknak és lehetőségeinknek megfelelően a Közösségi Teret elérhetővé szeretnénk tenni civil szervezetek számára is. Civil közösségek előzetes egyeztetés alapján lehetőséget kaphatnak különböző szabadidős és művelődési tevékenységek gyakorlásáraz Új Nemzedék Közösségi Térben.

Bővebben...