FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Éber Tibort születésnapi köszöntésével egybekötött könyvbemutat

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Rákóczi Szövetség és a Magyar Írószövetség meghívja Önt   É B E R T  T I B O R író 85. születésnapja alkalmából, a Rákóczi Klub keretében  rendezett, könyvbemutatóval egybekötött szerzői estjére, amelyre 2011. október 5-én17 órakor a Magyarok Háza nagytermében (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) kerül sor.

 

 

Ébert  Tibor író a Rákóczi Szövetség alapító tagja, korábban választmányi és elnökségi tagja, az Esterházy János Emlékbizottság spiritus rektora, a Magyar Írószövetségtagja, a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje és tisztikeresztje kitüntetések tulajdonosa, Bartók- és Péterfi-díjas, Esterházy- és Pozsony-emlékérmek birtokosa. Születésnapján az életében nagy szerepet játszó két szervezet vezetői köszöntik őt és bemutatják legújabb könyvét.

 

 

Közreműködnek:       Barbinek Péter Jászai-díjas színművész

                                    Mézes vonósnégyes

 

 

 

Szeretettel várjuk!

 

(Ébert Tíbor új könyve a helyszínen megvásárolható!)

 

 

Bp., 2011. szeptember 27.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 29. csütörtök, 08:44  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Strukturált párbeszéd az Európai Unióban

Mi is az a strukturált párbeszéd?

A strukturált párbeszéd egy konzultációs eszköz a fiatalok és az uniós döntéshozók között az ifjúságpolitika területén. Ezt az eszközt 2009-ben hozták létre annak érdekében, hogy a fiatal generáció, vagyis a 15-30 év közöttiek kinyilváníthassák a véleményüket az őket érintő kérdésekben és, hogy a válaszaik el is juthassanak az uniós döntéshozókhoz. A strukturált párbeszéd egy lehetőség, hogy a fiatalok és a döntéshozók megvitathassák az aktuális nemzeti és európai szintű ifjúságpolitikai kérdéseket, azonban egyben egy eszköz is arra, hogy az ifjúságpolitika megfeleljen az Európai Unió tagállamaiban élő fiatalok igényeinek és elvárásainak. Hangsúlyos még, hogy minél több fiatalhoz eljussanak az aktuális témák és kérdések és így az uniós döntéshozók minél több fiatal véleményét megismerhessék.
Az Európai Unió Tanácsa által elfogadott, 2010-2018 közötti uniós ifjúságpolitikáról szóló állásfoglalás szerint a strukturált párbeszéd egy olyan eszköz, amely biztosítja, hogy a fiatalok véleményét figyelembe vegyék az EU ifjúsággal kapcsolatos szakpolitikáinak meghatározása során.

Bővebben...