FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Hobó Kolozsváron

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Idén lett 70 éves, s mint mindig, Hobo ez alkalommal is a közönségével ünnepel. Az unitáriusokkal való barátsága évtizedes hosszúságú, ezért sem maradhat el az, hogy Kolozsváron is megünnepeljük a Mester születésnapját. A Nyitott Kapuk a Kolozsvári Unitáriusoknál rendezvénysorozat zárróakkordjaként, június 7-én, este 8 órától a János Zsigmond Unitárius Kollégium udvarán, ebben a felállásban először Kolozsváron, fellép Hobo és bandája. A koncerten közreműködik a JZSUK Péterffy Gyula kórusa.
20:00 (UTC+03)
Liceul Teologic Unitarian "Janos Zsigmond", Cluj
Cluj-Napoca, str. 21 Decembrie 1989, nr. 9, jud. Cluj, Romania, Kolozsvár

Jegyek ára: 10 lej. Elővételben a János Zsigmond Unitárius Kollégiumban, a Kolozsvár-Belváros Unitárius Egyházközség és a KMDSZ irodákban kapható.

Mindenkit nagy szeretettel várunk, köszöntsük együtt Hobot!
Módosítás dátuma: 2015. június 05. péntek, 21:12  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Mihalovics Péter az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésén

A munkanélküliség az egyik legfőbb probléma az európai fiatal generációk számára - ez derült ki az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének keddi vitanapján, ahol Magyarország kormányát Mihalovics Péter, az Új Nemzedék Jövőjéért Program kormányzati koordinációjáért felelős miniszteri biztos képviselte. A fiatal politikus felszólalásában megerősítette a magyar kormány elhivatottságát a fiatalok életminőségének javításáért és felvetette a diákigazolvánnyal járó kedvezmények kiterjesztését.

Bővebben...