FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Hobó Kolozsváron

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Idén lett 70 éves, s mint mindig, Hobo ez alkalommal is a közönségével ünnepel. Az unitáriusokkal való barátsága évtizedes hosszúságú, ezért sem maradhat el az, hogy Kolozsváron is megünnepeljük a Mester születésnapját. A Nyitott Kapuk a Kolozsvári Unitáriusoknál rendezvénysorozat zárróakkordjaként, június 7-én, este 8 órától a János Zsigmond Unitárius Kollégium udvarán, ebben a felállásban először Kolozsváron, fellép Hobo és bandája. A koncerten közreműködik a JZSUK Péterffy Gyula kórusa.
20:00 (UTC+03)
Liceul Teologic Unitarian "Janos Zsigmond", Cluj
Cluj-Napoca, str. 21 Decembrie 1989, nr. 9, jud. Cluj, Romania, Kolozsvár

Jegyek ára: 10 lej. Elővételben a János Zsigmond Unitárius Kollégiumban, a Kolozsvár-Belváros Unitárius Egyházközség és a KMDSZ irodákban kapható.

Mindenkit nagy szeretettel várunk, köszöntsük együtt Hobot!
Módosítás dátuma: 2015. június 05. péntek, 21:12  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ifjúságpolitikai kerekasztal Henri Malosse-szal
Az Európai Szociális és Gazdasági Bizottság elnöke, Henri Malosse háromnapos budapesti tartózkodása során szakított időt arra is, hogy magyarországi ifjúságpolitikai szereplőkkel folytatott kerekasztal beszélgetésen informálódjon a magyar fiatalok kilátásaival, problémáival kapcsolatban. November 5-én, a Terror Házában megrendezett eseményen Popper Eliza képviselte Nemzeti Ifjúsági Tanácsot. A találkozón a magyar ifjúság problémái kerültek terítékre különböző megközelítésekből: munkanélküliség, a fial generáció szerepvállalása – vagy éppen inaktivitása – társadalmi szinten, valamint a nemzeti és európai identitások viszonya a magyar állampolgárok szemszögéből.
Bővebben...