FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

XX. ODFIE Színjátszó találkozó

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Ha még nem jelentkeztél a színjátszó találkozó szervező csapatába, június 25-ig megteheted, ne késlekedj, jelentkezz! :)
Az idei színjátszó találkozó időpontja 2016. augusztus 1-4., helyszíne pedig Szentgerice. A szervezőknek július 29. és augusztus 6. között kell a helyszínen tartózkodniuk. Ha idén Te is tagja szeretnél lenni a szervező csapatnak, akkor kérünk jelentkezz válaszolva az alábbi kérdésekre:


1. Név, helység, életkor, elérhetőség
2. Van-e rendezvényszervezési tapasztalatod?
3. Miért szeretnél szervező lenni?
4. Szerinted mit kellene változtatni a színjátszó találkozón? Hogyan tudnál hozzájárulni ahhoz, hogy jobb legyen? (ötletek, javaslatok)
5. Milyen munkát végeznél legszívesebben? (Nevezz meg legalább egy munkakört!)
Figyelem: a szervezők száma idén is korlátozott, a főszervezők a beérkezett jelentkezések alapján válogatják össze a csapatot, fontos minden kérdésre a konkrét, pontos komoly válasz!
A 20.-at Nélküled ünnepelni? Na még mit ne?! Légy velünk idén is!

Várjuk jelentkezésedet 2016. június 25-ig a következő címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. !

Módosítás dátuma: 2016. június 26. vasárnap, 21:51  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Önkormányzati tisztségeket kapnak a háromszéki ifjak

„Száz fiatalt az önkormányzatokba” címmel hirdetett jelöltválasztó programot a Háromszéki Ifjúsági Tanács a HÁRIT, jelentette be Grüman Róbert. A háromszéki magyar ifjúsági egyesületeket tömörítő szervezet elnöke szerint abban állapodtak meg Tamás Sándor Kovászna megyei RMDSZ elnökkel, hogy 2012-ben az szövetség önkormányzati listájának biztos befutó helyeire kerül településenként legalább egy fiatal. 
Bővebben...