FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A Varázslatos KMDSZ Gólyatábor

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 


A Kolozsvári Magyar Diákszövetség számára már hagyománnyá vált az évről évre megrendezett Gólyatábor, hiszen az egyik legjobb alkalom arra, hogy munkásságát bemutathassa az újoncok számára, hogy átadja rendezvényeinek fantasztikus, magával ragadó hangulatát és hogy felejthetetlen élményeket nyújtson az egyetemistáknak. 

Pénteken, november 25-én háromnegyed ötkor, amint becsatoltuk öveinket, már száguldott is velünk a varázslatos CFR-járat Válaszútra, hiszen majd' 100 gólya várta, hogy végre-valahára részt vehessen Miss Mitzi tanulmányi kirándulásán. 
Az esti ismerkedés egy fergeteges pizsamapartival folytatódott, többek között Pikachu és Spongya Bob vendégségében, akiket nem, nem a sör hatásaként hallucináltunk: kezeslábas-pizsamák előnyben! 
Másnap reggeli torna gyanánt egymás fogát mostuk, később pedig mindenki fejleszthette lufikipukkasztó kompetenciáit. A falutúra ismét nagy kaland volt, mintha valóban osztálykiránduláson vettünk volna részt a Varázslatos Iskolabusszal. Miután elénekeltük főcímdalunkat, tyúkot sétáltattunk és nyulat fogtunk, na meg gumiabroncsot. Még a tékozló fiúval is készítettünk interjút. Mindenesetre alkoholból nem volt hiány, a hat résztvevő csapat számos próbán mérte össze ügyességét és alkoholimmunitását. Egyik versenyszám követte a másikat: az akadálypálya során sokakat nem a kólás vodka, hanem a zacskó pufulec, vagy az erős paprika készített ki. Részeg hajóskapitány, flip cup és még számos ügyességi feladat várt minket, kelepelőket. Mindvégig eszméletlen hangulat lebegte körbe a táborhelyet, jobbnál jobb deep beszélgetésekben volt részem és egy igazán nyitott, befogadó és elfogadó csapatba kerültem: akkor is drukkoltunk egymásnak, amikor tudtuk, hogy messze járunk a győzelemtől egy-egy versenyszámban. 
Miután mindenki kellemesen kifáradt a nagy versengés közepette, kezdetét vette a várva várt záróbulika. Azt hiszem, nem vagyok egyedül, ha azt mondom, eszméletlen jól esett az a sajtos kifli vasárnap reggelire. És mégis, milyen már az a vasárnap, ami másnaposság, méta és sérülések nélkül telik el? 
Természetesen az utazás még nem ért véget, hiszen december 6-án folytatjuk a bulit a KMDSZ Gólyabálon a Florin Piersic moziban, majd a Form Space-ben A. Skillzzel! Ne hagyd ki! Mi biztos nem fogjuk. 

Varga Zsuzsa

Forrás: http://perspektivadiaklap.blogspot.com/2016/12/a-varazslatos-kmdsz-golyatabor.html

Módosítás dátuma: 2016. december 01. csütörtök, 17:38  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés