FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
kmka.hu

Kurucz Éva az új kormányszóvivő

Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 

Kurucz ÉvaKurucz Éva, a Hír Tv műsorvezetője váltja Giró-Szász Andrást a kormányszóvivői pozícióban - tudta meg kormányzati forrásból a Válasz.hu.

Módosítás dátuma: 2014. június 06. péntek, 13:25
 

Megjelentek az 1%-os adatlapok a NAV oldalán

A napokban kapják kézhez a civil szervezetek a NAV levelét, amelyben a tájékoztatást kapnak a részükre felajánlott szja 1 %-os összeg várható nagyságáról, és azon törvényi feltételekről, amelyek meglétét a levél kézbesítését követő 30 napon belül igazolniuk kell.

A 2014. évben felajánlásban részesült szervezetnek a 1437A adatlapon kell jelölnie, amennyiben a szervezet a következő évekre vonatkozó előzetes kedvezményezetti regisztrációt is igényli.

 

Kampány a szegénységben élők oktatásáért

Tanulószoba címmel indította el új társadalmi kampányát a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA).  A kezdeményezés célja felhívni a figyelmet arra: bárkinek van lehetősége tenni azért, hogy a szegénységben élő gyerekek méltányos oktatási lehetőségekhez jussanak.
Módosítás dátuma: 2016. március 12. szombat, 10:50
 

Magyar származású fiatalok ismerkedhetnek az országgal

Amerikai és kanadai fiatalok érkeztek Magyarországra. Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára július 10-én találkozott a ReConnect Hungary-program idei ösztöndíjasaival. Mint mondta: ebben az évben kétszer annyian - mintegy harmincan - vesznek részt a programban, mint korábban. Kiemelte, hogy az idén George Pataki magyar származású amerikai politikus, elnökjelölt fia is az ösztöndíjasok között van.

 

Frissültek a civil szervezetek nyilvántartási eljárásaiban alkalmazott nyomtatványok


2016. július 1-jétől valamennyi nyomtatvány adattartalma módosult. Az új verziószámú nyomtatványok 2016. július 1. napjától váltak elérhetővé.
 


1. oldal / 773

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés