FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Twitteren a Magyar Elektronikus Könyvtár

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A MEK kihasználja a Twitter adta gyorsaságot, és a lényegre törő kommunikációs kereteket. Mostantól ott is értesülhetnek az érdeklődők a gyűjtemény bővüléséről. A Magyar Elektronikus Könyvtár az érdeklődőket Twitteren indított mikroblogban értesíti gyűjteményének bővüléséről. A felhasználók egy kattintással elérhetik a számukra érdekes, frissen publikált, ingyenesen felhasználható dokumentumokat.
Az 1996 óta interneten is szolgáltató Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) a legnagyobb múltú magyar nyelvű online digitális könyvtári gyűjtemény, amely 1999 szeptemberétől működik az OSZK keretei között. Tevékenységét ugyanezen évtől közhasznú egyesület is segíti. A MEK-nek létezik akadálymentes és mobiltelefonra optimalizált változata is.
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ifjúságpolitikai kerekasztal Henri Malosse-szal
Az Európai Szociális és Gazdasági Bizottság elnöke, Henri Malosse háromnapos budapesti tartózkodása során szakított időt arra is, hogy magyarországi ifjúságpolitikai szereplőkkel folytatott kerekasztal beszélgetésen informálódjon a magyar fiatalok kilátásaival, problémáival kapcsolatban. November 5-én, a Terror Házában megrendezett eseményen Popper Eliza képviselte Nemzeti Ifjúsági Tanácsot. A találkozón a magyar ifjúság problémái kerültek terítékre különböző megközelítésekből: munkanélküliség, a fial generáció szerepvállalása – vagy éppen inaktivitása – társadalmi szinten, valamint a nemzeti és európai identitások viszonya a magyar állampolgárok szemszögéből.
Bővebben...