FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Helyi Projekt Támogatási Program – A Japán Alapítvány pályázata

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A pályázat célja

A program a 2012-2013-es költségvetési évre vonatkozó Magyarországon és Közép-Kelet Európában megvalósuló projektek/programok megvalósításához ad anyagi támogatást.

Pályázatunkra olyan nem profitorientált projektekkel/programokkal lehet jelentkezni, melyek az adott országban hozzájárulnak a japán kultúra népszerűsítéséhez. A projektek célterületei akár a művészetek (pl. kiállítás, előadóművészetek, filmbemutatók), bölcsészettudományok, társadalomtudományok, akár a japanisztika vagy japán nyelvoktatás teréről érkezhetnek (pl. előadás, konferencia, tudományos kutatómunka).

Pályázhatnak

Csak szervezetek pályázhatnak és a programnak legkésőbb 2013. februárjáig kell megvalósulnia. Magánszemélyek nem pályázhatnak!

Pályázati feltételek

Csak szervezetek pályázhatnak és a programnak legkésőbb 2013. februárjáig kell megvalósulnia. Magánszemélyek nem pályázhatnak!

A maximálisan adható támogatás 1.000 Euró, az egyes projektek nagyságától és súlyától függően. A támogatás átlagos összege 500 Euró. A támogatás mértéke nem haladhatja meg a projekt költségvetésének a felét.

Csak meghatározott tételekre, úgymint utazási költség, tiszteletdíj, terembérlet, nyomtatási és média költségekre stb. Nem adható támogatás előzetes kutatási és fejlesztési projektekre. Kérjük lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal a támogatás céljának kiválasztásával kapcsolatban.

A támogatás a projekt lezárulását követően, a Final Report (melynek tartalmaznia kell a Financial Report és a Project Report nevezetű adatlapokat is) valamint a támogatás fedezetéül szánt számlák benyújtásával, bankszámlán keresztül kerül átutalásra.

Kérjük, tanulmányozza át a General Guideline című csatolt dokumentumot. A támogatás lényeges feltétele, hogy a Japán Alapítványnak szerepelnie kell minden nyomtatott anyagon és egyéb média megjelenéseken. Minden űrlapot angolul kérünk kitölteni!

A benyújtás határideje

Folyamatos: A projektet megelőző második hónap első napja.

Érdeklődés

A benyújtandó pályázattal kapcsolatban, még a pályázat leadását megelőzően kérjük feltétlenül lépjen kapcsolatba a projekt szakterületéért felelős munkatársunkkal.

Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10. Tel.: (0036-1) 214-0775/6
Felelős munkatársak:

Tovább a teljes pályázati kiírásra

Helyi Projekt Támogatási Program – A Japán Alapítvány pályázata

Módosítás dátuma: 2012. december 15. szombat, 22:09  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Közigazgatási életpályamodell kialakítását tervezik Több mint 70 standdal várták a látogatókat a III. Kormányzati Karrier Expón

A közigazgatási életpályamodell kidolgozásának és működtetésének szükségeségére hívta fel a figyelmet Hidas János, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal elnöke a III. Kormányzati Karrier Expón, melyet több mint 70 minisztérium, civil szervezet és államigazgatási szerv részvételével rendeztek meg október 27-én, a Millenárison.

Bővebben...