FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Pályázati felhívás a XII. Nyári Ifjúsági Játékok Civil Falujában való részvételre

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 


A délvidéki XII. Nyári Ifjúsági Játékok (Zenta, 2011. július 19-23.) szervezői pályázatot hirdetnek a kárpát-medencei magyar szervezeteknek a rendezvény Civil Falujában történő megjelenésre.
Pályázni olyan programokkal lehet, amelyek bemutatják a pályázó szervezetnek a fesztivállátogató közönség számára hasznos tevékenységeit, illetve amelyekkel a résztvevők figyelmének felkeltésére, illetve programjaiban való aktív részvételére ösztönöznek. 

Pályázati felhívás 
a XII. Nyári Ifjúsági Játékok Civil Falujában való részvételre

Pályázatot nyújthatnak be:
- legalább 1 éve működő civil szervezetek (alapítványok, egyesületek)
- közcélú, azaz oktatási, nevelési, szociális, egészségügyi intézmények, amelyek tevékenysége elsősorban a 18-30 éves korosztályok részvételére, nevelésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épül

A nyertes pályázó részére a XII. Nyári Ifjúsági Játékokon biztosítjuk a területet, az energiakiépítést, áramellátást, szervezői feladatokhoz szükséges egyéb szolgáltatásokat, illetve a tevékenységhez igazolhatóan szükséges belépőjegyeket, azaz szervezetenként 2 fő részére (a további résztvevők/tagok belépőjegy vásárlásával tartózkodhatnak a fesztivál területén). A megvalósítandó programok egyéb költségei (utazási és személyi jellegű kifizetések, sátor, egyéb építmény, installációk, stb.) a nyertes pályázót terhelik. Saját támogató, szponzor megjelenése a fesztivál támogatóit nem sértő módon, külön egyeztetéssel lehetséges. 
A pályázat kizárólag elektronikus úton nyújtható be a következő e-mailcímre:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
A pályázat elbírálása során előnyt élvez az a pályázó, amely programjával a fesztivál látogatottságát növeli, és/vagy programkínálatát színesíti. A döntésről minden pályázó értesítést kap. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. július 01.
A pályázat elbírálásának határideje: 2011. július 05.

A délvidéki XII. Nyári Ifjúsági Játékok (Zenta, 2011. július 19-23.) szervezői pályázatot hirdetnek a kárpát-medencei magyar szervezeteknek a rendezvény Civil Falujában történő megjelenésre.
Pályázni olyan programokkal lehet, amelyek bemutatják a pályázó szervezetnek a fesztivállátogató közönség számára hasznos tevékenységeit, illetve amelyekkel a résztvevők figyelmének felkeltésére, illetve programjaiban való aktív részvételére ösztönöznek.

További információ:
Butora Sára
06-30/62-70-242
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
http://www.nyarijatekok.eu
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A párbeszéd újraindult! - Korszakos felsőoktatási együttműködés az új nemzedék érdekében

A megállapodás értelmében a felek a jövőben folyamatos párbeszédet folytatnak a felsőoktatást érintő kérdésekben és a közös célok elérése érdekében. Az együttműködés három kiemelt területre koncentrálódik: - Az Ifjúság a Nemzet jövője - Demokráciában való aktív részvétel - Ifjúság ágazati struktúrában való megjelenése Mihalovics Péter véleménye szerint a megállapodásra azért volt szükség, mert az elmúlt években nem létezett átgondolt stratégia az ifjúságot érintő ügyek kezelésére. A miniszteri biztos álláspontja szerint ennek tudható be, hogy kevés fiatal vesz részt a szavazásokon és tevékenykedik a közéletben. A megegyezés értelmében a munkaerőpiac és a felsőoktatásban részt vevő hallgatók közötti kapcsolatot is szorosabbra szeretnék fűzni a jövőben, de szükségesnek tartják egy olyan egységes stratégia mielőbbi kidolgozását is, amely a tömegsport-rendezvényekre vonatkozik majd. Ezeken a problémákon a kormány a közeljövőben úgy kíván változtatni, hogy egy ifjúságpolitikai konzultációt hív életre, amelyben a HÖOK szervezeteinek is jelentős szerepet szán, de más közös eseményeket, megmozdulásokat is szerveznek a felek. Nagy Dávid, a HÖOK elnöke szerint az együttműködés akkor lesz eredményes, ha a szakmájukhoz értő, demokratikus társadalom alapértékeit magukénak valló értelmiségiek itthon tudnak érvényesülni. Beszédében kiemelte: “Mi vagyunk a jövő értelmisége, a jövő állampolgárai. Fontos, hogy kivegyük részünket a demokráciából, ezért örülünk a kétirányú kommunikációnak”. Siófok, 2011. április 8. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
MTI Zrt.