FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Moldován József távközlési államtitkár a pályázási lehetőségekről beszélt Tusványoson

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Digitális megújulás, avagy információs társadalom a Kárpát-medencében címmel szervezett kerekasztal-beszélgetésen vett részt július 22-én, pénteken Tusnádon Moldován József, a Távközlési és Információs Társadalom Minisztériumának államtitkára.

A 22. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében tartott rendezvényen Moldován József felhívta a figyelmet a szaktárca által futtatott projektek közül három aktuális pályázatra, amelyek az információs társadalom kialakulását szolgálják, és amelyekre erdélyi, székelyföldi kis- és középvállalatok, nemkormányzati szervezetek is pályázhatnak. Ezek a pályázatok a szélessávú hálozatok és a csatlakozási szolgáltatásokhoz való hozzáférés támogatására, az integrált információs rendszerek és üzleti menedzsment alkalmazások támogatására (ERP-rendszerek kiépítésére), valamint az elektronikus kereskedelmi és egyéb vállalkozásfejlesztési elektronikus megoldások fejlesztésének támogatására vonatkoznak. „Ezek a támogatási tengelyek év végéig nyitva állnak a vállalkozók, nemkormányzati szervezetek vezetői számára” – tette hozzá az államtitkár.

Nyitrai Zsolt, a magyarországi Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára felhívta a vállalkozók figyelmét az elektronikus könyvek megjelentetésében rejtőző üzleti lehetőségekre. Nyitrai kifejtette, a megújuló media nyújtotta közös lehetőségeket a két ország infokommunikációért felelős illetékeseinek is fel kell ismerniük.

forrás: Transindex

 

Módosítás dátuma: 2011. július 28. csütörtök, 13:15  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Új Nemzedék Jövőjéért Program: Mihalovics Péter Győrben

Elkészült az Új Nemzedék Jövőjéért Program vitaanyaga, melyet Mihalovics Péter miniszteri biztos mutat be az ország több településén, így Győrben is, melyre ezúton tisztelettel hívjuk meg.

A rendezvény időpontja: 2011. július 12. (kedd) 14. 00 óra

Helyszín: Győr – Győr Moson Sopron Megyei Önkormányzat Épülete - Díszterem (9021 Győr, Árpád út 32.)

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet, legkésőbb 2011. július 11. (hétfő) 12. 00 óráig az ndriszi@mobilitas.hu e-mail címen vagy a 96/518-685-ös faxszámon!

Tisztelettel:FH-MOISZ Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

 

Bővebben...