FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nonprofit Jogi Adatbank Pályázat

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
PÁLYÁZATI KIÍRÁS
Nonprofit Jogi Adatbank
Pályázat,
CompLex Kiadó Kft.
2011

1. A pályázat célja
A nonprofit szervezetek társadalmi jelentősége vitathatatlan. Azok a célok, melyek érdekében e szervezetek alakultak - legyen az akár kulturális, szociális, sport-, közösségi, egészségügyi vagy érdekképviseleti cél - mindannyiunk számára értékesek és fontosak.
A CompLex Kiadó is részt kíván vállalni abban, hogy a nonprofitok minél kevesebb nehézséggel szembesülve tudják ellátni vállalt feladataikat.
Munkájukhoz azáltal szeretne hozzájárulni, hogy elérhető áron kínál hiteles, megbízható jogi tartalmakat a nonprofit szervezeteknek - e cél érdekében hozta létre a Nonprofit Jogi Adatbank (röviden Nonprofit JAB) elnevezésű termékét.
Ez a speciális előfizetési konstrukció kizárólag nonprofit szervezetek számára elérhető.
Tekintettel arra, hogy e szervezetek tevékenysége, célja rendkívül szerteágazó lehet, igényeiket leginkább a Jogi Adatbank, vagyis a JAB szolgálja ki.
A kizárólag nonprofitok számára rendelkezésre álló előfizetési konstrukció keretében a hatályos jogszabályok teljes, közlönyhű, kereshető és időállapotokat is tartalmazó adatbázisát szolgáltatjuk. Ezen felül az előfizető a rendelkezésére álló, levásárolható keretösszeg erejéig maga választhatja meg, hogy a fentieken túl mely jogi tartalmakhoz kíván előfizetése keretében hozzáférni.
A pályázat célja tíz nonprofit szervezetet ingyenesen egy-egy Nonprofit JAB előfizetéshez juttatni.
A pályázat útján elnyert előfizetések szerződési feltételei azonosak a Nonprofit JAB termékre vonatkozó szerződési feltételekkel, melynek értelmében a pályázat útján elnyert éves előfizetések keretében térítésmentesen bocsátjuk a pályázaton nyertes szervezetek rendelkezésére az előfizetésben foglalt tartalmakat, valamint az előfizetésben foglalt leforgalmazható keretösszeg erejéig a Jogi Adatbank (JAB) további tartalmait.

2. A pályázat meghatározó feltételei
Pályázhat bármely bejegyzett, a bírósági nyilvántartásban szereplő társadalmi szervezet. A pályázó jogosultságát a bírálóbizottság a nyilvántartás alapján ellenőrzi.
Érvényes pályázat kizárólag a jelen kiírás 3. pontjában előírt formai és tartalmi követelmények teljesítése mellett nyújtható be.
A pályázó a pályázat benyújtásával vállalja, hogy sikeres pályázat esetén a CompLex Kiadót annak hivatalos logójával támogatóként tünteti fel szóróanyagain, közleményein, és ha van, honlapján.
A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul, hogy pályázata tartalmát a CompLex Kiadó promóciós anyagain, sajtóközleményeiben felhasználhatja.
Az el nem fogadott pályázatokat a kiíró a pályázónak nem küldi vissza, és nem őrzi meg.

3. A pályamunkák kötelező formai és tartalmi felépítése
A pályázatoknak a következő tartalmi elemekkel kell rendelkezniük:
- A pályázó szervezet neve;
- A pályázó szervezet székhelye;
- A pályázó szervezet besorolása
- A pályázó szervezet célja, tevékenysége (bemutatkozás);
- Annak bemutatása, hogy munkafolyamataiban, mindennapjaiban milyen helyzetekben van szüksége a szervezetnek jogi információkra;
- Nyilatkozat arról, hogy a pályázat tartalmát a bírálóbizottság megismerheti, és azt a CompLex Kiadó promóciós anyagain felhasználhatja, valamint arról, hogy a pályázó vállalja, hogy nyertes pályázat esetén a számára biztosított előfizetés időtartama alatt a CompLex Kiadót támogatóként promóciós anyagain és webes felületein feltünteti (jelen kiírás 2. pontja szerint);
- A pályázó szervezet e-mail elérhetőségei.

4. A pályázat benyújtása
A pályázatok benyújthatók elektronikus úton
- a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldött e-mail mellékleteként
- az alábbi webes űrlap útján,
illetve postai úton a következő címre küldve: CompLex Kiadó Kft., 1518 Budapest, Pf. 101. A borítékon kérjük feltüntetni a következőt: Nonprofit JAB pályázat.

5. A pályázat beérkezésének határideje: 2011. október 31.

6. A pályázat elbírálása
A pályázatok támogatásáról a beérkezési határidőtől számítva 15 napon belül születik döntés.
Formai elbírálás:
A késve benyújtott, a pályázati kiírásnak nem megfelelő, a Pályázati dokumentációban Meghatározott követelményektől eltérően elkészített, hiányosan benyújtott pályázatok formailag nem felelnek meg, ezért nem kerülnek tartalmi értékelésre. A benyújtott pályázatok hiánypótlására nincs lehetőség.
A pályázatokat formai szempontból a CompLex Kiadó Kft. munkatársaiból álló bíráló bizottság ellenőrzi.
A formailag megfelelő pályázatokat CompLex Kiadó Kft. munkatársaiból álló bíráló bizottság véleményezi, értékeli és dönt az ingyenes előfizetések odaítéléséről.
Tartalmi elbírálás:
Szempontok, melyeket a bíráló bizottság figyelembe vesz a díjak odaítélésekor:
Tekintettel a pályázók körének mind tevékenység, mint szervezeti forma tekintetében rendkívül heterogén voltára, a bíráló bizottság nem az egyes nyertesekre, hanem a nyertesek összességére vonatkozóan érvényesíti szempontjait.
A bíráló bizottság elsődleges szempontja, hogy a beérkezett pályázatok tükrében a pályázók minél szélesebb rétege képviseltessék a díjazottak között.
A bíráló bizottság fenntartja magának a jogot, hogy a fenti kitétel elsődlegessége mellett tagjai konszenzusos alapon válasszák ki a nyertes pályázókat.
A pályázat eredményéről a nyertes pályázók 2011. november 15. napjáig a pályázatukban feltüntetett e-mail elérhetőségükön kapnak értesítést. A pályázat keretében odaítélt ingyenes előfizetői szerződések megkötésére ezt követően kerül sor.
A nyertesek listáját a http://www.complex.hu honlapon tesszük közzé.

7. További információ:
, valamint a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímen.

Módosítás dátuma: 2011. október 14. péntek, 18:34  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A fiatalok negyede tudja, milyen munkanélkülinek lenni

Aggasztó az Európai Unióban a 25 év alattiak körében a munkanélküliségi ráta, a 28 tagállam közül 13-ban több mint 25 százalék ez az arány. Ezen mindenképpen javítani kell, melynek egyik eszköze lehet az ifjúsági garanciaprogram - hangzott el a Mutass utat! - Európai hálózatok a fiatalok foglalkoztatásért című konferencián november 28-án. Az esemény a négy uniós hálózat - Eures, Eurodesk, Euroguidance, Europass - révén az ifjúsági, az oktatási-képzési és a foglalkoztatási területen megjelenő tudást és gyakorlatot kapcsolta össze.

Bővebben...