FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Digitális Megújulás Cselekvési Terv – pályázat a kkv szektor versenyképességének javítására

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára, Dr. Nyitrai Zsolt sajtótájékoztatón jelentette be az Új Széchenyi Terv kkv szektort támogató pályázatait. A kis és közepes vállalkozások versenyképességét javító,  két - összesen 10,8 milliárd forint értékű - informatikai pályázatra július 1-től adhatják be igényüket a vállalkozások.

 

1. Mi a célja a pályázatnak?

Célunk, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képessége erősödjön, úgy, hogy az információs és kommunikációs technológiai megoldásokat hatékonyan alkalmazzák. A kiírás keretében 1 és 10 millió forint közötti támogatási összeg érhető el, összesen 10,8 mrd forint forrás áll rendelkezésre a pályázati célok megvalósítására.

 

2. Milyen eszközökre, beszerzésekre lehet pályázni?

A pályázati kiírás rendkívül komplex, hiszen keretein belül lehetőség nyílik többek között hardver- és szoftverbeszerzésre, vállalati honlapok fejlesztésére,webáruházak létrehozására vagy akár a szükséges digitális készségek fejlesztésére is.

 

3. Milyen összegű támogatást nyerhet pl.: egy kisvállalkozás?

Célunk, hogy reális és takarékos költségvetésű projektek kapjanak támogatást. A pályázók maguk is tájékozódhatnak arról, hogy a projektjük reális költségvetéssel került-e összeállításra, vagy sem. A kiírás keretében maximum 10 millió forint támogatási összeg adható.

 

4. Mennyi időn belül részesülhet a pályázó pozitív támogatói döntésben?

A pályázatok elbírálása kapcsán a legfontosabb, hogy a megjelölt célok mielőbbi elérése érdekében a megítélt források a lehető leghamarabb eljussanak a pályázókhoz. A megújuló fejlesztéspolitika eredményeként a vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatására hivatott pályázatok esetében mindössze 30 nap alatt megtörténik az elbírálás abban az esetben, ha nincs szükség hiánypótlásra, a támogatási szerződések pedig további 15 napon belül megköthetők lesznek.

 

A részletes pályázati kiírások elérhetők az Új Széchenyi Terv honlapján, a http://ujszechenyiterv.gov.hu/doc/2639 címen.

A vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása pályázati felhívás közvetlenül innen tölthető le.

Módosítás dátuma: 2011. július 08. péntek, 10:13  

Kapcsolódó anyagok

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés