FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Fenntarthatósági Nap 4 pályázat

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Fenntarthatósági Nap 4 keretében ismét  pályázat kerül meghirdetésre- azonos kategóriák,különböző témák, de mind fenntartható.Mutasd meg, mihez értesz: filmforgatás, fotózás, festés, formatervezés vagy zene? A lényeg, hogy maradj a témánál, ami a fenntarthatóság, és ezen belül alkoss valamit a 3 kategória egyikéről, másikáról vagy mindháromról.
Írj egy dalt, és add elő! Szóljon ez a szegénységről vagy vízről! Bármilyen zeneszámmal indulhatsz, ami a saját szerzeményed. A kategórián belül max. 3 pályamű indítható pályázónként.

Fődíj: 40 óra a Kultúrpart hangstúdiójában+ 1db T-Mobile iPhone4

Készíts egy 3-5 perces filmet a felelős kommunikáció jegyében, ami a fenntarthatóság fogalmát tudatosítja a nézőkben. A kategórián belül max. 3 pályamű indítható pályázónként.

Fődíj: részvétel a Stáb Filmfactory legközelebbi forgatásán + 1 db T-Mobile iPhone4

Fess, rajzolj, építs, fotózz, tervezz, vagy bármi más, csak légy kreatív... real vagy bitekben a szegénységről vagy a vízről! A lényeg, hogy légy fenntarthatóan kreatív! A kategórián belül szintén max. 3 pályamű indítható pályázónként.

Fődíj: 1 hét betekintés a Kitchen Budapest kreatív műhelyébe+ 1 db T-Mobile iPhone4

Minden értékelt fenntartható alkotás bemutatásra kerül a Fenntarthatósági Napon, a díjátadó pedig este, a Millenáris Teátrumban tartott Fenntartható afterpartyn lesz.

Zsűritagok:
NOVÁK PÉTER, zenész, táncos, koreográfus, az FN4 házigazdája
ROHONYI GÁBOR, rendező
SZEGEDI CSABA, kolorista, a MOME tanára
SZOMOLÁNYI KATALIN, a Fenntarthatósági Napok főszervezője
WINKLER ZSOLT, a Kitchen Budapest ügyvezetője

Pályamunkák leadása - "töltsd fel, küldd be, hozd el!"

2011. szeptember 5-én 20h-ig: Töltsd fel a pályamunkádat a netre (YouTube, Videa, Flickr...), küldd be a linket, vagy ha nem kell feltölteni, akkor magát a művet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra, és...

Szeptember 24-én pedig: hozd el a 4. Fenntarthatósági Napra, és add le a pályaműved önnön valójában - a részleteket lelevelezzük!

A résztvevők által megszavazott Közönségdíjas pályaművet szintén díjazzák.

Egyéb kritériumok

A pályázati adatlap kitöltése és beküldése a pályázat benyújtásával egyidejűleg kötelező. Az adatlap a www.fenntarthatonap.hu  oldal pályázati kiírás oldaláról letölthető.

Pályázati adatlap (doc)

Pályázati adatlap (pdf)

A szervezők fenntartják a jogot, hogy abban a kategóriában nem osztanak ki fődíjat, amelyben nem érkezik megfelelő minőségű pályamunka.

A pályaművek felett a szervezők nem gyakorolnak tulajdoni jogviszonyt, azokat kereskedelmi forgalomba nem hozzák. A pályázók pályázatuk benyújtásával hozzájárulnak pályaművük megjelentetéséhez, bemutatásához.

A díjak a hatályos Szja törvény 76.§ (5) bekezdése alapján nyilvánosan, bárki számára azonos feltételekkel meghirdetett vetélkedő, verseny nem pénzben kapott díjának minősülnek. A nyeremények szokásos piaci ára (áfa-s) után a versenyt, vetélkedőt szervező fizeti meg az szja-t. A magánszemély nyerteseknek adófizetési kötelezettségük nem keletkezik.

Forrás: www.fenntarthatonap.hu

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés