FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Együttműködő partnereket keresnek a Fiatalok Lendületben Program népszerűsítését célzó projekthez

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Kedves Leendő Partnerünk!

Együttműködő partnereket, már létező vagy most kialakuló (elsősorban 14-30 év közötti fiatalokból álló) ifjúsági közösségeket keresünk Eurodesk-FLP-Nyd projetünk megvalósításához Vas és Zala megyéből.

A projektről röviden:

Ez év nyarán a FH Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat által kiírt pályázaton nyertünk egy regionális Eurodesk projekttel, melynek keretében Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében az Európai Unió Fiatalok Lendületben Programját (FLP) népszerűsítjük a felkereső ifjúsági munka által. A projekt célja, hogy a fiatalokat és közösségeiket megismertessük azokkal a pályázati lehetőségekkel, amelyek elősegítik a helyi aktív szerepvállalásukat, valamint nemzetközi mobilitásukat.

A program Győr-Moson-Sopron megyei részét a Rügybázis Kulturális Egyesület és a Győri Egyetemért Közhasznú Egyesület valósítja meg. A Vas és Zala megyei programokat a szombathelyi székhelyű MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálata vállalta.

A projekt 3 fő részből áll:

-          szeptember-november között: népszerűsítő foglalkozások. A foglalkozás időtartama: 45 perc. Módszertana: játékos feladatok, bemutató vetítés.

-          december-február között: 1-1 napos képzések a már felkeresett közösségekből 2-2 fiatal részére, ahol bővebb tájékoztatást, pályázat írási tanácsot kapnak az FLP-ről.

-          március-május között: szakmai támogatás/ mentorálás azon közösségek részére akik a jövőben projekteket kívánnak megvalósítani.

A projekt első szakaszában megyénként átlagosan 14-14 közösséget kívánunk elérni.

A népszerűsítő foglalkozásokra iskolai osztályok, iskolához kötődő csoportok (közép- és felsőoktatásban: diák- és hallgatói önkormányzatok, szakkörök, klubok), civil szervezetekhez, ifjúsági irodákhoz, pontokhoz, művelődési házakhoz, IKSZT-khez (Integrált Közösségi Szolgáltató Tér), sport, tánc egyesületekhez, települési ifjúsági önkormányzatokhoz kapcsolódó helyi ifjúsági informális csoportok, gyermekotthonok jelentkezését várjuk!

Visszajelzéseket 2011. szeptember 9-ig várunk a következő adatokkal a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre:

Megye:

Település neve:

Szervezet/csoport neve:

A szervezet/csoport rövid leírása (max. 3-4 mondatban):

A szervezet/csoport életkora (legfiatalabb-legidősebb/tól-ig):

Ha a szervezet/csoport már részt vett FLP pályázati programok megvalósításában, akkor erről rövid leírás (max. 5-6 mondat):

Szervezet/csoport képviselőjének

-          neve:

-          e-mail címe:

-          telefon száma:

Kérem, hogy továbbítsák ezt a levelet a környezetükben működő minden olyan szervezetnek/csoportnak akiket érdekelhet ez a lehetőség!

Az együttműködésükben bízva, üdvözlettel:

Borsos László

MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálata

szolgálatvezető

            94/324-516      ,             30/50-50-860     

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 31. szerda, 21:46  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ágh Péter vezetheti tovább a Fidelitast - X. tisztújító kongresszusára készül az ifjúsági szervezet


Tizedik tisztújító kongresszusára készül vasárnap a Fidelitas a debreceni Kölcsey Központban. Közel ötszáz küldöttet várnak a Fidesz ifjúsági társszervezetének rendezvényére. Ágh Péternek várhatóan nem akad kihívója, viszont az alelnökök több mint felét lecserélik. Úgy tudjuk, a nagyobbik kormánypárt prominensei közül többen is megtisztelik jelenlétükkel az eseményt.

Bővebben...